wat kan ik voor jou betekenen?

services

Het is mijn missie om jouw lichaam optimaal te laten functioneren

Het menselijk lichaam is gemaakt voor adaptatie. Het lichaam zal zich hoe dan ook aanpassen, aan de juiste prikkels maar ook aan prikkels die ontbreken. If you don’t use it you lose it. Het is dus aan mij de taak om jou de juiste trainingsprikkel te geven. Of wellicht om even die heupen los te halen zodat andere bewegingen ook weer beter gaan (bijv. uitblijven rugklachten).

Of misschien zit het in de voeding? De darmen hebben immers invloed op de hersenen, én andersom.

Moraal van het verhaal: maakt niet uit welke achtergrond iemand heeft, welke klachten er spelen of welk doel iemand heeft, met de juiste prikkel die ik geef zal het lichaam zich optimaal aanpassen en herstellen.

MYLOGENICS BEHANDELING​

Loopt u al jaren met klachten rond? Heeft u al genoeg experts gezien en werkt niks? Dan kan ik u wellicht helpen! Een mylogenics behandeling bestaat uit het effectief zoeken en testen naar de oorzaak van de pijn samen met het verhelpen ervan. Het is een no-nonsense aanpak waarbij de focus ligt op preventie, prestatieverbetering en de behandeling van (chronische) blessures.

Mylogenics bestaat uit een combinatie van de meest effectieve (in NL vaak nog onbekende) technieken uit verschillende methodes en protocollen. Het herstelt de optimale structuur, beweging en functie van (spier)weefsels. Ook maakt het verkleefde zenuwvezels en bloedvaten los. Dit resulteert in snelle pijnverlichting, directe verbetering van atletische prestaties en een grotere bewegingsuitslag van de gewrichten.

Deze behandelingen vinden plaats bij u thuis! Er is alleen ruimte nodig voor een behandeltafel. Twijfel niet langer en neem snel contact met mij op.

PHP coaching

PHP staat voor personal hormonal profiling. Het lichaam wordt aangestuurd door enorm veel hormonen. De belangrijkste binnen dit protocol zijn: Het schildklierhormoon (TSH), insuline, cortisol, groeihormoon, testosteron en oestrogeen. Het goed in balans zijn van deze hormonen is een voorwaarde voor het optimaal functioneren van het lichaam.

Of het doel nou afvallen, aankomen of het verbeteren van je gezondheid is, ook bij het PHP-protocol ga ik samen met jou terug naar de basis.

Ieder voedingsadvies wordt gemaakt door middel van een 12 punts huidplooimeting en een vragenlijst waardoor het schema 100% is aangepast aan jouw klachten en/ of doelen.
Dit wordt ondersteund door suppletie. De uitspraak die hierbij past is: “je bent wat je eet en vooral wat je opneemt.” Dit kan je vergelijken met een hele dunne zeef of een met grote gaten. Je kan eten wat je wilt maar als je het niet opneemt heb je er alsnog niks aan.

De suppletie helpt deze opname op een natuurlijke wijze terug te halen en te ondersteunen. Let op, dit is niet iets wat levenslang aangehouden moet worden. Het doel is om zo snel en specifiek mogelijk ongekend resultaat te boeken.

Ben je er klaar voor om eindelijk de juiste koers te gaan varen? Neem dan snel contact op!

personal training

Een training bij mij is meer dan het pushen van jou tot dingen die je nog niet eerder gedaan hebt. Je moet immers dingen doen die je nog nooit hebt gedaan om te komen waar je nog nooit bent geweest. Een training bij mij zal 100% aangepast worden aan de wens en het doel van de klant. Samen gaan we voor optimaal resultaat.

Door middel van kennis van PHP is het ook mogelijk om rekening te houden met de hormonale status van iemand. Verder wordt dit ook gedaan op neuromusculair, musculair en biochemisch niveau gedaan.

Waarom zou ik precies jou kunnen helpen? Want er zijn tegenwoordig immers zo veel personal trainers, hoe kan het dan dat je bij mij resultaat gaat boeken?

Het antwoord is vrij simpel: bij mij is personal training ook daadwerkelijk personal.

Velen gebruiken een algemeen schema voor fat loss of voor bijvoorbeeld hypertrofie, geen rekening houdend met factoren als hormonale status, stress level, voeding, leeftijd, geslacht etc etc.

Mijn aanpak? Ik kijk naar de klant en maak vervolgens een schema, niet andersom.

Resultaten zullen ongeëvenaard zijn, het enige wat jij moet doen, is de stap zetten.

“Om te komen waar je nog niet bent moet je dingen doen die je nog nooit hebt gedaan.”

Samen naar een ongeëvenaard resultaat, dat is het doel.

bedrijf

KVK - 80116523
BTW - NL003399352B93

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

© 2021 Verhage Personal Training