over mij

verhagept.nl

eVELINE VERHAGE

Je bent in balans als de factoren sporten, voeding, rust, mentale gezondheid en ontspanning allemaal even hoog in het vaandel staan. Daarom staat bij mij resultaat gelijk aan balans.

Mijn naam is Eveline Verhage en ik ben door middel van veel passie en verschillende opleidingen aan het OverloadWorldwide instituut in het vak gerold.

Mijn motto is: ‘terug naar de basis, daarna de rest.’ Ik vind het dan ook erg belangrijk om alle componenten van een gebalanceerd leven terug te laten komen in mijn begeleiding, onafhankelijk van wat je doel is. De aanpak zal simpel maar enorm doelgericht zijn.

Buiten mijn werk ben ik erg actief en houd ik van activiteiten als snowboarden, zeilen, fietsen, wandelen en andere activiteiten waarvan je een adrenaline-rush krijgt!

Ben jij er klaar voor om jouw doel op sportgebied samen aan te pakken? Of wil jij graag van die jarenlange klachten af op voedingsgebied of fysiek gebied? Bel, app of mail mij dan!

Veel liefs,
Eveline

meest gestelde vragen

De trainingen vinden plaats bij de sportschool Multifit. Gevestigd aan de Bladelstraat 4, 5043CZ in Tilburg. De behandeling voor PHP en mylogenics vinden bij u thuis plaats.

Ja, dat is wel het uitgangspunt. Mochten de behandelingen/ trainingen korter duren, dan worden deze per 15 minuten afgerekend. Een uitzondering hierop is de PHP meting & coaching, dit is een vast tarief.

Ja, dit is 100% noodzakelijk. Wanneer het lichaam voor een langere periode geen goede basis heeft gehad, kan je erin gooien wat je wilt maar dan wordt het niet opgenomen. Je moet eerst weer de fundatie creëren voor je lichaam voordat deze het zelf weer aankan. We gaan als het ware het lichaam resetten en daar heb je ondersteuning voor nodig, supplementen dus.

Zeker niet! Er is ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld een keer in de week personal training af te nemen en de rest van de week zelfstandig te trainen met het opgestelde schema. Hierdoor wordt alsnog het optimale resultaat behaald zonder dat de kosten te hoog oplopen.

Nee, dit is niet nodig. Trainingen zijn vrijblijvend zonder abonnement. Wel is er een mogelijkheid om een abonnement af te sluiten bij Multifit Tilburg waardoor de trainingen tegen gereduceerd tarief afgenomen kunnen worden.

Het afzeggen of verplaatsen van een training/afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren gemeld te worden.

Small group training wordt niet door mij aangeboden.

Samen naar een ongeëvenaard resultaat, dat is het doel.

bedrijf

KVK - 80116523
BTW - NL003399352B93

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

© 2021 Verhage Personal Training